4. međunarodni seminar iz Tematski usmjerene interakcije (TCI) prema Ruth Cohn

Četvrtu godinu za redom se održava se seminar „Tematski usmjerena interakcija – Učiti živo prema Ruth C. Cohn“ u organizaciji Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i Agencije za odgoj i obrazovanje. Seminar se održava pod vodstvom prof. dr. sc. Matthiasa Scharera sa Sveučilišta u Innsbrucku, a suvoditelji programa su prof.dr.sc. A. Vučković i prof.dr.sc. J. Garmaz s Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Splitu, te Jelena Burazin, prof. psiholog i psihoterapeut.

Ove godine tema seminara je Kako napisati samoprocjenu i na kojem projektu radim? (M1)

Seminar će se održati u razdoblju od petka, 8. lipnja do nedjelje 10. lipjna 2018. u samostanu o. Ante Antića, Put iza nove bolnice 10c – 21 000 Split (franjevački klerikat).

Ovaj seminar (M1) s 9 radnih jedinica obrađuje u hrvatskom kontekstu četveročlani model TCI kao instrument planiranja, djelovanja i refleksije. Pri tom u središtu kratkog seminara stoje samoprocjena i rad na projektu kao konkretne provedbe.

Napomena: Idući seminar se održava 27.8 -31.8.2018. i prijave su još otvorene. Javiti se u Ured za međunarodnu suradnju KBFa.

Odgovori