Održan drugi termin Kršćanske geštalt-pedagogije

Od 18. do 21. svibnja u Franjevačkom samostanu o. fra Ante Antića u Splitu održan je drugi termin predavanja i vježbi u sklopu programa cjeloživotnog učenja „Kršćanska Geštalt pedagogija“ koji organizira Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Splitu u suradnji s teološkim fakultetom u Ljubljani pod vodstvom prof. dr. sc. Stanka Gerjolja.

Središnji lik u ovom ciklusu bio je Mojsije. U predavanjima, radionicama i praktičnim vježbana sudionici programa učili su po načelima Kršćanske geštalt-pedagogije primjenjivati životne situacije ovoga biblijskoga lika na svoj život. Uz to, imali su priliku steći praktična znanja iz biblijske i narativne didaktike i upoznati osnove biblijske psihoterapije.

Uz prof. dr. sc. Gerjolja u izvođenju programa sudjelovali su iz Ljubljane izv. prof. dr. sc. Janez Vodičar, doc. dr. sc. Andrej Šegula i prof. Miriam Stanonik. Sa strane Kbf-a u Splitu u izvođenju programa sudjeluju izv. prof. dr. sc. Jadranka Garmaz, doc. dr.sc. Domagoj Runje i dr. sc. Ivica Jurić, dok naše nove nastavnice dr. sc. Miljenka Grgić i mr. sc. Gina Šparada s ostalih dvadesetak polaznika sudjeluju u ovom programu u sklopu pedagoške edukacije nastavnoga osoblja.

Odgovori